fbpx

Individuel terapi

der skaber forandring

Afspil video

Mange udtrykker, at det ”er en jungle” at finde frem til den rette terapeut. En god ting at holde for øje er om terapeuten har erfaring og succes med, at hjælpe indenfor de problemstillinger DU sidder med.

Jeg er specialiseret i traumer og forskellige psykiske lidelser såsom PTSD, angst, stress og depression. Derudover er jeg specialiseret i dysfunktionelle familier, eksempelvis hvor der har været et misbrug, vold eller overgreb. Ydermere er jeg relations ekspert indenfor tilknytning, der fortæller hvordan vi relaterer til andre og os selv og hvordan vi håndterer eller ikke håndterer, de problemer vi har.

Jeg har 20 års erfaring med at hjælpe mennesker med at nå dertil, hvor de gerne vil være, hvad enten det handler om at overkomme angst, blive stressfrie eller have sundere relationer til dem selv eller andre. Når du går ud ad døren hos mig, har du en langt større forudsætning for at kunne håndtere de problemer og omstændigheder, du kom ind af døren med.

Det kan du forvente hos mig

Hos mig træder du ind i et rum, hvor jeg sørger for en tryg ramme. Hér undersøger vi sammen, hvad det er, der skaber problemer og psykologisk smerte hos dig. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert – jeg dømmer dig ikke -eller bestemmer hvordan du skal leve dit liv. Du får en mulighed for at arbejde med det som fastholder dig og holder dig fra at leve frit, som den du er, og i overensstemmelse med det, du gerne vil. Det er dig det handler om. Jeg har hjulpet 100-vis af klienter og hvis du vil, ved jeg, at jeg også hjælpe dig.

Temaer jeg har ekspertviden & erfaring med...

Tidligere
Næste

Hvad siger mine klienter....

Grundet min store passion og evige nysgerrighed for mit fag er jeg på forkant med nyeste studier, teorier og metoder globalt og er dedikeret til hele tiden at dygtiggøre mig. Jeg adopter løbende metoder baseret på forskning, relevante efteruddannelser, kurser, faglige netværk og evidens fra egen praksis. Jeg hviler ikke i at én metode virker for alle, men at en solid faglighed og bred værktøjskasse, favner alle mine klienter mere effektivt.

 

Udsnit af relevante certificeringer

ü  Diplomeret psykoterapeut med en 4-årig uddannelse i oplevelsesorienteret psykoterapi fra Psykoterapeutisk Institut.

ü  Stresscoach certificering  v/ Stressambassadøren

ü  Certificeret i testning/værktøjet “Stressindikator”

ü  Kursus i “Angst og depression med den treenige hjerne

ü  Kursus i “Dissociationsfænomener – i psykoterapeutisk praksis i et neuroaffektivt perspektiv

ü  Kursus i “De professionelle mødeøjeblikke – når kontakt heler

ü  Workshop in Prolonged Exposure – PTSD behandling

ü  Kursus i “TRE” – Tension and Trauma Releasing Exercies

ü  Kursus i STEPS: Traumefokuseret kognitiv adfærdsterapi til voldtægtsramte

ü  Treatment of Adults with Developmental Trauma

Nyt

60 min. individuel terapi

kr 1.300
-
Per session
 • Enkeltvis sessioner
 • Betales ved sessionstart
 • MobilePay/Kort
 • Afbud skal ske 48 timer inden

Klippekort 5

kr 5.850
-
SPAR 650,-
 • Intensivt forløb
 • 5x60 min. sessioner
 • Betales i webshop
 • Skal bruges indenfor 8 uger

Klippekort 10

kr 11.700
-
Spar 1.300,-
 • Intensivt forløb
 • 10x60 min. sessioner
 • Betales i webshop
 • Skal bruges indenfor 16 uger
Bedste pris

Ofte stillede spørgsmål

Afbud kan kun gives via bookingsystemet på min hjemmeside eller på mail, senest 48 timer før din aftalte tid. Sker afbuddet senere betales der fuld pris for sessionen.

Det gælder uanset sygdom, corona og karantæne eller barn syg. (Afbud kan ikke gives på hverken sms eller som besked via platforme på sociale medier)

Har du en tid mandag morgen inden kl. 10:00, skal afbuddet være givet fredag inden kl. 12:00

Hvad er psykoterapi

Psykoterapi er anvendt videnskab, en behandlingsmetode der bygger på et solidt psykologisk teoretisk og empirisk grundlag. Psykoterapi har til formål at diagnosticere, behandle, lindre eller helbrede samt forebygge alle former for psykologisk lidelse og smerte.

 

Psykoterapeut – Hvad er en Psykoterapeut

En psykoterapeut arbejder med forskellige psykologiske problemstillinger og benytter psykoterapi som behandlingsform. Man kan sige at psykologien er teori, og psykoterapien er praksis.

Psykoterapeut-titlen er ikke beskyttet, men der er statsgodkendte uddannelsessteder, hvor man efter endt uddannelse kan søge optagelse i psykoterapeutforeningen, der overholder etiske regelsæt. En godkendt psykoterapeut kan derfor kalde sig ”Psykoterapeut -MPF”.  Psykoterapeutuddannelsen er selvbetalt, i den private uddannelsessektor, og tager mellem 4 -6 år.

Psykoterapeuter adskiller sig fra psykologer på følgende områder:

 • En psykoterapeut er uddannet til at tilbyde og varetage samtaleterapi som behandlingsform.
 • En psykoterapeut har, under sin uddannelse, gennemgået egenterapi og personlig udvikling
 • En Psykoterapeut har, på lige vis med en psykolog, både uddannelse og erfaring ift. behandling af bl.a. angst, stress, depression, men uddannes ikke til at stille kliniske diagnoser.

 

Psykolog – hvad er en psykolog?

At være psykolog er en beskyttet titel i Danmark. Det er en teoretisk uddannelse, der læses på universitet og tager 5 år. Psykologen kan herefter videreuddanne sig yderligere og specialisere sig i forskellige retninger. Det kan f.eks. være som psykoterapeut, krisepsykolog, børne- og ungdomspsykolog, organisationspsykolog eller erhvervspsykolog. Der er ikke krav om egenterapi eller supervision på psykologistudiet – det krav stilles først når psykologen vælger at blive autoriseret eller at videreuddanne sig indenfor et speciale.

Psykologer kan vælge at blive autoriserede, hvilket kræver en 2-årig praktisk efteruddannelse og mindst 160 timers supervision, hvorefter man kan kalde sig “autoriseret psykolog”. Dette er en frivillig ordning og dermed ikke en betingelse for at udøve sin praksis i Danmark

 

Psykiater – hvad er en psykiater?

Psykiater er også en beskyttet titel i Danmark.  En psykiater er uddannet læge, hvilket tager ca. 6 år. Herefter tager lægen en specialuddannelse i psykiatri, som gør, at psykiateren – i modsætning til en psykolog – må ordinere medicin til klienterne. Mange psykiatere tager endnu en efteruddannelse i psykoterapi og kan derefter både give samtaler og medicin.

Der kan være flere grunde til at man oplever tidligere terapi ikke har virket.

-Det kan være, du ikke har været helt klar til fuldt ud at gå de svære skridt

-Det kan være kemien mellem dig og tidligere terapeut ikke var god og kom til at stå i vejen

-Det kan være at din tidligere terapeut og dig ikke fik afklaret præcist hvad du havde brug for og hvad du ville arbejde med.

-Det kan være at du har haft en terapeut, der ganske enkelt ikke var dygtig nok

 

Min terapiform er undersøgende både i ft dig og det du ønsker og hvad der sker ”her og nu” i rummet.

Jeg vil sørge for at afstemme og tjekke af om relationen i mellem os er som den skal være og holde snuden i sporet i forhold til at få dig derhen hvor du gerne vil være.

Altså afstemme om vi arbejder med det, du gerne vil.

De fleste af mine klienter fortæller, at de sjældent eller aldrig har oplevet at få så meget ud af terapi, som de gør hos mig.

 

Hos mig vil den første samtale altid være indledende hvor jeg kort vil fortælle om mig selv, min baggrund og hvordan jeg arbejder.

Du får mulighed for at stille spørgsmål, hvis der er noget, der er vigtigt at få på plads inden vi starter.

Det vigtigste for samtalen er dog at få afdækket, hvad du har brug for og ønsker af terapien og at du får mulighed for at mærke efter om kemien er der -om jeg er “den rette” til at hjælpe dig.

Du kan desværre ikke bruge din henvisning, fra egen læge hos mig. Det er kun psykologer med ydernummer, der kan tage i mod henvisninger fra egen læge.  

Det kan være, du har en sundhedsforsikring, der dækker psykoterapi. I så fald skal du betale mig og selv efterfølgende sørge for refusion på din forsikring.

Jeg kan ikke sige hvor mange sessioner, der skal til for, at du får det bedre.

Det afhænger af flere ting – Først og fremmest, hvad det er for problemer, du henvender dig med, hvor længe har de stået på, hvor kommer de fra m.m.

Dernæst hvor hyppigt kommer du -og hvordan arbejder du videre med det, du lærer i terapien. Hvis du ingenting gør i mellem sessionerne – så vil behandlingstiden være lang.

Nogle har et grundlæggende godt liv og har blot brug for et kortere forløb i ft et enkeltstående problem – andre har en lang og traumatiseret historie med sig, med flere problemstillinger, der kræver et længere forløb.

 

Et gennemsnitligt forløb hos mig er ca. 15 sessioner – dvs nogle har 5 og andre 40.

Hvis du ønsker at tage dig selv og dine problemer alvorligt, anbefaler jeg ikke under 6 sessioner.

Seneste posts om terapi emner

Bliv kontaktet