Forelskelse, kærlighed, parforhold, utroskab, ægteskab, skilsmisse, børneopdragelse og meget meget mere. Det får du lige hér på bloggen.

Jeg glæder mig til at komme i gang med at skrive om alle disse spændende emner. Mit håb er selvfølgelig, at det jeg skriver, vil skabe genkendelse hos dig, inspirere og måske endda vække en lyst til forandring og udvikling.

Jeg håber, du har lyst til at være med til at gøre denne blog endnu mere levende, ved at dele dine tanker og kommentarer. Det vil glæde mig at læse dem og deltage i de eventuelle debatter, der måtte opstå.

Du vil også kunne finde alle mine tidligere indlæg og kommentarer fra min forrige blog, og så har jeg i dagens anledning, skrevet et helt nyt, “Hvorfor gå i terapi?”, som du kan læse lige herunder.

Rigtig god fornøjelse og tak fordi du læser med.

Kærlig hilsen

Jill

Vil du tilmeldes mit månedlige nyhedsbrev, kan du gøre det nederst på alle sider. Det første udkommer 31/5-13 med gode fif til sommeren.

Seneste indlæg: