(Del 4)
Kærlighedssproget ”gaver” kan for nogle virke ”overfladisk” og meget materialistisk. Det er lidt ærgerligt for sådan er det slet ikke.

En gave er noget du kan holde i hånden, mens du siger: ”Se han tænkte på mig” eller ”hun huskede mig”. Når du giver en gave, har du brugt tid og tanke på at finde ud af hvad modtageren vil blive glad for. Gaven selv, er et symbol på, den kærlige tanke, der ligger bagved. Det betyder altså ikke så meget, om gaven har været dyr eller ej.

Synlige symboler på kærlighed er af større betydning for nogle end for andre, da de bliver set som et udtryk for kærlighed. Dem som har ”gaver” som kærlighedssprog, vil måske, uden gaver som synlige symboler, sætte spørgsmålstegn ved din kærlighed.

Heldigvis findes gaver i alle størrelser, farver og prisklasser og nogle er endda gratis. Som skrevet, betyder det ikke så meget hvad gaven har kostet, med mindre det er helt ude af trit med, hvad I har råd til. En millionær der konsekvent kommer med gaver til en 5´er, vil måske med tiden blive ”mistænkt” for om gaven virkelig ER et udtryk for kærlighed. Men en familie, der har en ”stram” økonomi, der vil en gave til en 5´er, være mere end en million værd.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Det kan være alt fra det nye woman-blad bil-magasin, ”mande-dimser”, en lille sjov accessorie, et hårspænde, blomster – evt. en du har plukket på vej hjem, chokolade, et hjerte i papirklip, hvor der står: ”jeg elsker dig”. Hiv hende ud i haven og peg på en stjerne og hvisk hende i øret, at det er hendes. Der er altså uanede muligheder for at give både gratis, billige og dyre gaver.

I næste del, uddyber jeg kærlighedssprog nr. 4, ”tjenester”

Blomster og boxershorts fra Jill

(Har i dette indlæg, opdaget at min inspiration vedr. gaver til mænd (læs: eller mangel på samme) hænger lidt i bremsen. Når jeg tænker over det, er min kæreste da ellers trådt ind i sin lejlighed, der var ny-tapetseret i post´its med anerkendende ord og han har fået optil flere billedrammer med billeder af MIG…..hmmmmm… 🙂 Jeg kan vist ånde lettet op over, at min kærestes kærlighedssprog ikke er gaver. *pyyha* )

Har du og din kæreste brug for hjælp til at finde jeres kærlighedssprog, eller til at finde ud af, hvordan i kan bruge dem i jeres hverdag, er i velkomne til at ringe og bestille tid på 6167 7890

Seneste indlæg: