Solen skinnede og jeg gik glad ned af Borgergade i KBH, på vej hjem fra et kursus en sen fredag eftermiddag. Jeg gik over et kryds, hvor biler havde holdt for rødt og så småt begyndte at trille fremad. Lidt længere fremme så jeg en bil, hvori der sad to mænd, med armene hvilene i de nedrullede vinduer. Da jeg nærmede mig bilen, fik jeg øjenkontakt med manden på passagersædet. Hans blik var så intenst. Han betragtede mig, som en sulten løve, der overvejede fra hvilken vinkel, han skulle angribe. Hans blik undersøgte mig fra top til tå og da jeg var lige foran bilen sagde han: ” Wooow, sexy lady”, hvorefter han bed sig i læben, som om han virkelig skulle beherske sig for, IKKE at stige ud af bilen og tage mig lige dér, midt på Borgergade…………………………….

I aftenshowet d. 10/9-14 deltog jeg i et indslag, hvor jeg kort skulle fortælle om, hvorvidt mænd må følge deres dyriske instinkter, når de vil flirte og forføre en kvinde.

DET MÅ DE GODT!!!!! og nu vil jeg uddybe det, lidt mere, end det var mig muligt i aftenshowet.

Det er nemlig sådan, at rigtig mange kvinder bliver tiltrukket af en mand, der tør vise mod og vildskab. En mand der tør give udtryk for, hvad han vil ha´ og TA´ DET.

En mand, der tør henvende sig, kigge på hende og” sige” lige nøjagtig hvad det er, han synes, der er så fantastisk ved hende og/eller hvad han har lyst til at gøre ved hende, på en måde, hvor kvinden SLET IKKE er i tvivl om, at han vil have hende. Lige hér! Lige nu!

“Eeeeej Jill, det kan man sgu da ikke nede i køen i supermarkedet eller ude på gaden………HOLD NU OP!”

Det er lige det,  man kan. Og det kan gøres på rigtig mange måder. Med ord, med kropssprog, med blikke, fagter, tegn, you name it.

Jeg synes, mit eksempel ovenover, beskriver det så rammende. Hans blik, hans måde at betragte på, hans (få) ord, gjorde mig helt udefinerbar. Jeg følte mig ÆDT, betragtet, genert, sexet , eftertragtet, særlig, alt sammen på en gang.

Når en kvinde kan mærke – og her mener jeg virkelig mærke-, at hun bliver forført, vil hun næsten ikke vide, hvor hun skal gøre af sig selv. Hun kan mærke det i kroppen, at blodet bliver pumpet hurtigere rundt, at hun måske endda får røde kinder og er nødt til at slå blikket ned, mens hun smiler genert.

Der er stor forskel på, at kunne høre det og kunne mærke det. Og tit, hører kvinder ord, pæne ord, høflige ord og galante hensigter. Sjældnere MÆRKER de, når de bliver forført i bare en enkel sætning eller med et enkelt blik. Dér hvor, det dyriske instinkt, tiltrækker et andet.

Mit blik røg også genert til jorden, uden at jeg ville det. Det skete bare, hvilket sker (for) sjældent. Jeg var ramt. Jeg gik selvfølgelig endnu mere rank og smilende til metroen og synes min fredag var endnu bedre, end den var i forvejen. Stadig kan jeg tænke tilbage og grine lidt af mig selv, over de sekunder på Borgergade, der gjorde mig helt forfjamsket på den totalt fede måde.

Klem fra Jill

PS:  Til de kvinder, der ikke kan genkende sig selv i ovenstående, så er det helt okay. I er hverken forkerte eller mærkelige. Dette er et lidt generaliserende indlæg, men jeg har prøvet at undgå det ved at skrive “mange kvinder”.

Seneste indlæg: