Er lysten hos dig, ligesom mange andre, blevet mindre efter du har født? Eller har din kæreste/kone mistet lysten til sex efter I fik børn? Så læs med her.

Denne aften står i parforholdets tegn, til jer der har fået børn. Det er ikke kun for nybagte forældre, det er for alle de forældre, der kan trænge til lidt forandring, eller hvor intimitet og sexliv står nederst på listen eller hvor det måske ikke engang længere er på listen. Det er et emne størstedelen kender til og et emne der ikke kun fylder lige efter fødsel. Hos nogen fylder det flere år efter.

Hvad er det dér sker, når rollerne og hverdagen pludselig er en helt anden? Hvad er det dér gør, at kvinderne ofte mister lysten til sex, efter de har født? Hvordan får de lysten tilbage? Hvad kan mændene gøre og hvad kan kvinderne gøre for at bringe gnisten tilbage i forholdet?, og hvad skal der til for at sexlivet vender tilbage?

Glæd jer til en aften, hvor I går hjem med masser af værktøjer, tips og øvelser, der alle kan bringe mere glæde ind i jeres parforhold og lukker op for intimitet og nærvær.

Alt dette får I:

En personlig beretning om, hvad der skete efter jeg blev mor. Hvordan jeg forandrede mig og blev hende jeg ikke ville være og hvordan jeg fandt hjem igen… også til min kæreste.

En sjov snak om sex. Hvad er det kvinder vil ha´ og hvad er det mænd vil ha´.

En præsentation af “kærlighedssprogene” der fremover vil gøre det lettere for dig (og din partner) at give udtryk for jeres behov og “fylde hinanden op” med kærlighed.

Tips til hvad både mænd og kvinder kan gøre for at lave en positiv ændring i deres parforhold.

Øvelser til hvordan man kan genskabe kærlighed, gnist og sexliv.

Alt dette kan I tage med hjem:

Inspiration

Glæde

Indsigt

Genkendelse og følelsen af ikke at være alene med ”problematikken”

Måske endda, ømme lattermuskler

Nye spændende ideer til hvordan parforholdet igen bliver sjovt og fyldt med kærlighed og intimitet.

Ammer du, så tag babyen med. Ellers hiv fat i kæresten, mødregruppen, veninden eller naboparret.